CRISTALLERIES CRIGERSA | Empresa
Empresa especialitzada en el disseny, col·locació i comercialització de tot tipus d’instal·lacions en vidre. Oferim també un servei d’urgència 24 hores tant per a companyies asseguradores com per a particulars o empreses.
cristalleries girona, vidres girona, cristalleria girona, cristalería gerona, reparación vidrio, vidreria girona, mamparas girona, claraboia, claraboies,
6009
page,page-id-6009,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,mkd-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.4.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Historia

Des de l’any 1985 Cristalleries Crigersa SL s’incorpora al món del vidre pla com una empresa familiar.

Durant tots aquests anys sempre hem seguit la mateixa línia de treball: professionalitat i qualitat, amb un tracte humà i familiar.

Més de 30 anys al mercat nacional avalen la nostra trajectòria, arribant a empreses líders en el sector de la construcció, de la decoració i de les assegurances.
_MG_9947_1
_MG_9944_1

Instal·lacions

Comptem amb unes instal·lacions de més 1.500 m2 distribuïts en una àmplia zona de taller de cristalleria, magatzem de vidres i cristalls, oficines comercials i exposició de productes.


No dubti en visitar-nos i l’atendrem encantats per tal de trobar la millor solució als seus projectes.

Equip humà

Comptem amb equip d’instal·ladors propis especialitzats en tot tipus d’obra en vidre i cristall amb àmplia experiència en treballs a particulars i professionals.


Oferim també un servei d’urgència 24 hores tant per a companyies asseguradores com per a particulars o empreses.
_MG_9864_1
_MG_9964_1

Projectes fets a mida

El nostre èxit comercial es basa en el nostre gran coneixement dels productes que treballem i l’estudi previ que fem per oferir-los la millor solució possible per a cada projecte que ens sol·liciten. Això fa que tinguem un elevadíssim nivell de satisfació dels nostres clients quant a l’atenció i assessorament oferts així com del resultat final.


Sol·liciti ara pressupost sense compromís.