CRISTALLERIES CRIGERSA | Crigersa a la fira «Jo de gran vull ser…»
Empresa especialitzada en el disseny, col·locació i comercialització de tot tipus d’instal·lacions en vidre. Oferim també un servei d’urgència 24 hores tant per a companyies asseguradores com per a particulars o empreses.
cristalleries girona, vidres girona, cristalleria girona, cristalería gerona, reparación vidrio, vidreria girona, mamparas girona, claraboia, claraboies,
6353
single,single-post,postid-6353,single-format-standard,mkd-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-1.4.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
vertic_880_0

Crigersa a la fira «Jo de gran vull ser…»

Girona acollirà del 5 al 8 de desembre la primera edició de la fira d’educació i entreteniment familiar “Jo de gran vull ser…”. El Palau Firal es convertirà, durant quatre dies, en una recreació de la societat actual on els més petits aprendran jugant com és el món dels adults i el valor del treball i els oficis. La fira, destinada a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, està organitzada per la cadena gironina de joguines educatives Eurekakids i compta amb la col·laboració i presència de Cristalleries CRIGERSA.

Al nostre stand els nens i nenes podran conèixer l’ofici de cristaller alhora que participaran activament d’activitats al voltant d’aquest maravellós ofici.

Sense comentaris

Post a Comment

Protected by WP Anti Spam